Kerkelijk Zangkoor St. Severinus


Het koor telt 13 leden, 5 heren en 8 dames,  en repeteert iedere dinsdagavond om 20.15 uur onder leiding van Marij Berkers in Meetingpoint de Nassaurie . 1 keer in de maand gezamenlijke repetitie met het koor van Baexem in Grathem of in Baexem. Dit in kader van samenwerking. Samenwerken doen we ook op diverse momenten door het jaar als we samen de eucharistieviering opluisteren o.a. bij de vieringen Maria ten Hemel opneming 15 augustus, de meiviering en de Franciscus viering op de eerste vrijdag in oktober.

Als koor luisteren we om de 2 weken in Grathem de Eucharistieviering op en zijn we present bij de uitvaarten en huwelijken. Leden van het koor van Baexem sluiten dan ook aan ter ondersteuning.

Het koor heeft haar 50-jarig jubileum gevierd in 2016 en we hopen dat er nog meer jubilea volgen.

Er is grote behoefte aan mensen die ons willen komen versterken. Graag zouden we zien dat er wat meer dames en heren mee zouden willen komen zingen om ons kerkelijk zangkoor verder te kunnen blijven ontwikkelen. Voor alle stemmen zijn nieuwe leden van harte welkom. Hoe meer stemmen, hoe voller het klinkt.

Samen zingen geeft vreugde en energie en doet je de dagelijkse zorgen even vergeten. Dat is genieten voor het publiek, dirigent en ook voor het koor zelf.

Zoals de zon de bloemen kleurt zo kleurt muziek ook het leven

 

Voor meer informatie mail naar: tinyreijnders@hetnet.nl