Extra Klik !


Op deze pagina brengen we iets speciaals onder uw aandacht

Actie Kerkbalans 2021

 

Het is dit jaar misschien wel belangrijker dan ooit dat parochies aandacht besteden aan de Actie Kerkbalans. De coronapandemie maakt duidelijk dat er grote behoefte is aan zingeving en de Kerk kan daarin een belangrijke rol spelen.

Om dat te kunnen doen, is het wel van belang dat parochianen meehelpen een solide financieel draagvlak onder de parochie te leggen. Niet alle parochianen zijn zich daarvan bewust. Daarom is het goed om regelmatig op een positieve manier aandacht te blijven vragen voor Kerkbalans.

Van 16 tot en met 30 januari wordt weer de jaarlijkse campagne voor Kerkbalans gehouden. Alle parochies die promotiemateriaal hiervoor hebben besteld, hebben dit inmiddels ontvangen. Het motto van de campagne luidt dit jaar ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’. Die slogan slaat de spijker op z’n kop.

Door de maatregelen rond corona zijn mensen meer en meer op zichzelf en hun kleine kring aangewezen en dan is de parochie een plek van verbinding, al dan niet via internet. Daarom is het goed om parochianen te vragen om dit jaar extra gul te geven, zodat de parochies in deze vreemde tijd mensen het gevoel kunnen blijven geven dat ze erbij horen en welkom zijn.

 

Ga naar Kerkbalans